MENU

Despre noi

Tip: Contact, Transport si plati

OutletExpert este magazin online englez cu o ampla oferta de produse de marca, outlet, imbracaminte sport, accesorii si army shop.

Ne axam mereu pe satisfactia deplina a Clientilor nostri!

Avantajele achizitionarii produselor OutletExpert:

Ne desfasuram activitatea in Anglia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Romania.

OutletExpert e importator direct din Anglia. Fie ca este vorba de produse noi sau outlet, intotdeauna ne-au interesat doar haine moderne, originale de cea mai inalta calitate.

Va oferim imbracaminte de la branduri renumite. Este vorba de haine si accesorii de la companii prospere in continua perfectionare ca Adidas, Nike, Reebok, Puma, Ecko, Everlast, O┬┤neill, Head s.a. In gama modei casual predomina marcile Smash, Sublevel, Ecko, Cachecache, Sergio Tacchini si Stradivarius.

Comercializam exclusiv produse de marca originala de calitate garantata!

Scopul nostru e prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel, gama larga de produse si Clienti satisfacuti.

Furnizam maxim informatii disponibile despre produse si postam poze cit mai clare si mai calitative pentru a satisface alegerea dumneavoastra.

Achizitionand produse in suma de peste 350 lei transportul este gratuit, in caz opus taxa constituie 19,90 lei,exceptia fac comenzile, care contin parfumuri, produse cosmetice si ochelari de soare.Contravaloarea lor nu este inclusa in conditiile achizitionarilor cu transport gratuit.In acest mod Va propunem cele mai avantajoase preturi!

Ne concentram asupra celor mai rapizi termeni de livrare! 95% comenzi ajung la destinatie in 2 zile.

Va asiguram posibilitatea de a returna produsul fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.