316 300 461
Luni-Vineri
9.00-17.00
Cos cumparaturi
0 lei
cosul 0
Cosul de cumparaturi este gol. Alege tinuta care ti se potriveste.
Valoarea produselor din cos este:
0 lei

PROCEDURA SOLUTIONARE RECLAMATII

Cu exceptia cazurilor, in care nu se prevede altfel, termenul de garantie pentru produse noi este de 24 luni. In cazul achizitiei de catre utilizatorul final se regleaza in conformitate cu Codul Civil. In conditia, in care Cumparatorul este Persoana Fizica Autorizata sau Persoana juridica, procedura este reglementata de Cosul Comercial.

Reclamatia produse defecte

Articolele defecte, Va rugam, sa expediati la adresa noastra pentru reclamatii, impreuna cu xerocopia dupa factura, specificand codul produsului cu expunerea defectului sustinut.

Substituirea produselor in vederea selectarii marimii potrivite

In cazul in care doriti sa inlocuiti produsul, Va rugam sa lansati o noua comanda pe internet pentru produsele pe care le doriti in schimb, cu specificare in nota „comanda inlocuire“.

Contravaloarea produsului returnat va fi compensata din noua comanda si lotul va fi imediat expediat. Va rugam sa expediati produsele impreuna cu o xerocopie dupa factura prin intermediul oricarui Serviciu de curierat rapid.

In cazul denuntarii, Va rugam sa anexati informatii privind rambursarea banilor:

  • Virament bancar (mentionand cont IBAN)
  • Compensare prin deducere din urmatoare comanda

Formular de renuntare la cumparare site il gasiti aici(PDF)

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a rezilia relatia de afaceri cu astfel de Cumparatori, ale caror reclamatii sunt disproportionale in raport cu achizitiile sale sau capata un caracter speculativ.

Adresa de returnare a produselor:

OutletExpert.ro - Frogman
Str. Borsului Nr. 56,
Oradea, Jud. Bihor, Cod postal: 410605
Romania

Atentie!
Nu primim colete cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (Client). Va rugam sa expediati coletele prin intermediul oricarui Serviciu de curierat rapid cu “livrare la adresa”. Coletele expediate prin “ridicare la sediu” nu vor fi preluate! Tinem sa precizam ca loturile intra in posesia noastra in cca 5-7 zile.

Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate parte a produsului.
Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului. Va multumim.

Banii nu pot fi restituiti prin mandat postal. Se va rambursa doar contravaloarea bunurilor, cheltuielile legate de returnare vor fi suportate de Cumparator. Termenul legal de inapoiere a banilor este de 14 de zile de la data denuntarii contractului.

Atentionam ca pachetele expediate fara actul de cumparare nu vor fi procesate.