MENU

Procedura solutionare reclamatii

1. Reclamatia produse defecte

  1. Articolele defecte, Va rugam, sa expediati la adresa noastra pentru reclamatii, impreuna cu xerocopia dupa factura, specificand codul produsului cu expunereadefectului sustinut.

2. Substituirea produselor in vederea selectarii marimii potrivite

  1. In cazul in care doriti sa inlocuiti produsul, Va rugam sa lansati o nouacomanda pe internet pentru produsele pe care le doriti in schimb, cu specificarein nota „comanda inlocuire“.
  2. Contravaloarea produsului returnat va fi compensata din noua comanda si lotulva fi imediat expediat. Va rugam sa expediati produsele impreuna cu o xerocopiedupa factura prin intermediul oricarui Serviciu de curierat rapid
  3. In cazul denuntarii, Va rugam sa anexati informatii privind rambursarea banilor:

    1. Virament bancar (mentionand cont IBAN)
    2. Compensare prin deducere din urmatoare comanda

Formular de renuntare la cumparare site il gasiti aici (PDF).

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a rezilia relatia de afaceri cu astfel de Cumparatori,ale caror reclamatii sunt disproportionale in raport cu achizitiile sale sau capata un caracterspeculativ.

Adresa de returnare a produselor:


Atentie!

Nu primim colete cu plata ramburs.Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transporta fost efectuata de expeditor (Client).Va rugam sa expediati coletele prin intermediul oricarui Serviciu de curierat rapidcu “livrare la adresa”. Coletele expediate prin “ridicare la sediu”nu vor fi preluate!Tinem sa precizam ca loturile intra in posesia noastra in cca 5-7 zile.

Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate parte a produsului.Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului. Va multumim.

Banii nu pot fi restituiti prin mandat postal. Se va rambursa doar contravaloarea bunurilor,cheltuielile legate de returnare vor fi suportate de Cumparator. Termenul legal de inapoiere a baniloreste de 14 de zile de la data denuntarii contractului.

Atentionam ca pachetele expediate fara actul de cumparare nu vor fi procesate.