MENU

Înveliş sub armură HG SL T pentru bărbaţi

  • Înveliş sub armură HG SL T pentru bărbaţi
Numar catalog: E2200, Producator:

Under Armour

Tricou fără mâneci pentru bărbaţi, confecţionat dintr-un material HeatGear autentic, este potrivit pentru toate activităţile sportive. Tehnologia şi cusăturile plate asigură confortul maxim. Această cămaşă de compresie este concepută pentru a deveni a doua ta piele. Panourile de ventilaţie din locaţii strategice ajută, de asemenea, la realizarea acestui lucru. Design cu logo în culori contrastante.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Protecţie UPF - protecţie solară încorporată pentru pielea ta. Blochează radiaţiile UV-A şi UV-B.

Compozitie si intretinere: 84% poliester, 16% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E2200, Producator: Under Armour