SE TERMINA IN

MENU

Rezervor de bumbac încărcat sub armură

  • Rezervor de bumbac încărcat sub armură
Numar catalog: E2383, Producator:

Under Armour

Vestă bărbătească pentru bărbăteşti, confecţionată dintr-un material microthread uşor, care absoarbe transpiraţia, se usucă extrem de rapid şi vă oferă o senzaţie de purtare plăcută. Material rezistent, respirabil şi foarte confortabil, cu un conţinut ridicat de bumbac.

Materialul utilizat elimină umezeala la suprafaţă şi se usucă mai repede. Păstrează-ţi părul mai mult timp cu o tehnologie anti-miros care împiedică creşterea mirosului.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Bumbac încărcat® - După ani în care bumbacul a fost descris ca inamic, Under Armour a luat ceea ce a făcut mama natură şi l-a îmbunătăţit. Bumbacul încărcat oferă acelaşi confort ca şi bumbacul, dar se usucă mult mai repede şi lucrează cu corpul sportivului.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 78% bumbac, 22% poliester
124 lei
104 lei
-16%
Compozitie si intretinere:
78% bumbac, 22% poliester
Alege varianta Circumferinta piept (A)
104 lei
124 lei -16%
Numar catalog: E2383, Producator: Under Armour