MENU

Hoody Logo Big Armour AF

  • Hoody Logo Big Armour AF
Numar catalog: E2761, Producator:

Under Armour

Pulover Kid deasupra capului, într-o îmbrăcăminte liberă de Armour Fleece, cu un logo distinctiv Under Armour, gluga şi buzunarul stomacului.

ColdGear ® şi tehnologiile utilizate lucrează împreună pentru un confort maxim. Materialul confortabil cu tehnologia Storm vă menţine cald şi uscat chiar şi pe vreme rea. Confortul maxim este asigurat de tehnologia folosită, croiala cu mâneci raglan asigură o mobilitate extremă. Logo distinctiv Under Armour în culori contrastante.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Armor®Fleece - material care îmbunătăţeşte performanţa, înlocuind puloverele convenţionale vechi din bumbac. Surprinzător de uşor, dar te menţine perfect.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

Compozitie si intretinere: 100% poliester
Produsul este vindut
Vezi altele Vesta, jachete
Numar catalog: E2761, Producator: Under Armour