MENU

Hanorac pentru bărbaţi Under Armour Reactor Full Zip

  • Hanorac pentru bărbaţi Under Armour Reactor Full Zip
Numar catalog: E2750, Producator:

Under Armour

Hanorac cu fermoar pentru bărbaţi într-o croială montată. Pentru confort şi confort maxim, se foloseşte izolaţia inteligentă a reactorului ColdGear ®, care se adaptează oricărei activităţi. Tehnologia MTS sprijină îndepărtarea eficientă a umezelii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede. Panourile laterale din plasă cresc respirabilitatea. Buzunare laterale cu fermoar cu buzunar interior pentru telefon.

Tăietură ajustată - confortabilă, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efectul compresiei.

Sistem de transport al umezelii - Tehnologia elimină transpiraţia de pe corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă menţină uscat şi confortabil.

ColdGear Reactor - Izolaţie inteligentă care se adaptează la nivelul dvs. de activitate, astfel încât să puteţi continua antrenamentul chiar şi pe vreme rece. Tehnologie care acoperă întreaga categorie de la primele straturi la jachete. Este întotdeauna un material uşor şi respirabil, care se usucă rapid.

Compozitie si intretinere: 95% poliester, 5% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Cu gluga
Numar catalog: E2750, Producator: Under Armour