MENU

Pulover HZ pentru bărbaţi sub armură Storm Playoff

  • Pulover HZ pentru bărbaţi sub armură Storm Playoff
Numar catalog: E2933, Producator:

Under Armour

Transport gratuit

Pulover bărbătesc în croi liber cu 1/2 fermoar din colecţia de golf. Materialul confortabil cu tehnologia Storm1menţine cald şi uscat chiar şi pe vreme rea.

Materialul folosit elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Tesatura dubla tricotata iti ofera o senzatie moale placuta. Design de mânecă cu antebraţ de compresie pentru dispersie zero.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Compozitie si intretinere: 65% poliester, 29% bumbac, 6% elastan
504 lei
Compozitie si intretinere:
65% poliester, 29% bumbac, 6% elastan
Alege varianta Circumferinta piept (A)
504 lei
Numar catalog: E2933, Producator: Under Armour