MENU

Under Armour HG Armor 2.0 Legging

  • Under Armour HG Armor 2.0 Legging
Numar catalog: E1975, Producator:

Under Armour

Jambiere de compresie pentru bărbaţi confecţionate dintr-un material foarte respirabil.

HeatGear ® şi tehnologiile utilizate lucrează împreună pentru confort şi uscăciune maximă.

Materialul utilizat elimină umezeala şi previne mirosurile.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Panourile de plasă utilizate în proiectare sunt plăcute la atingere, cresc respirabilitatea şi ajută la disiparea eficientă a căldurii. Design leggings cu talie elastică în două culori şi logo-uri Under Armour în culori contrastante.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E1975, Producator: Under Armour