MENU

Pantaloni de golf de iarnă pentru bărbaţi sub armură CGI Pantaloni cu conţinut de încărcare

  • Pantaloni de golf de iarnă pentru bărbaţi sub armură CGI Pantaloni cu conţinut de încărcare
Numar catalog: E2922, Producator:

Under Armour

Pantalonii de golf pentru bărbaţi folosesc tehnologia ColdGear în combinaţie cu tehnologia Infrared pentru a menţine cantitatea ideală de căldură chiar acolo unde ai nevoie. Materialul confortabil cu tehnologia Storm1menţine cald şi uscat chiar şi pe vreme rea.

Materialul folosit elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Talie flexibilă oferă confort maxim. Design cu patru buzunare şi picioare conice.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Compozitie si intretinere: 91% poliester, 9% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Uzura casual
Numar catalog: E2922, Producator: Under Armour