MENU

Jambiere de compresie 3/4 pentru bărbaţi Under Armour HG SuperVent 2.0 3/4 Legging

  • Jambiere de compresie 3/4 pentru bărbaţi Under Armour HG SuperVent 2.0 3/4 Legging
Numar catalog: E2492, Producator:

Under Armour

Jambierele cu compresie 3/4 pentru bărbaţi, realizate din material original HeatGear , vă vor menţine uscat în timpul tuturor activităţilor de antrenament.

Tehnologia CoolSwitch utilizează un strat unic pe interiorul articolului de îmbrăcăminte, care are capacitatea de a disipa eficient căldura de pe piele şi de a vă menţine răcoros chiar şi pe vreme caldă.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Materialul utilizat îndepărtează umiditatea şi astfel împiedică formarea mirosurilor.

Tehnologia ArmourVent utilizează panouri din plasă plasate strategic pentru o respirabilitate maximă într-un material uşor, elastic şi uscat rapid.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc confortabil şi compresia întăreşte corpul şi îţi grăbeşte timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabilă de purtat şi, nu în ultimul rând, îndepărtează umiditatea şi se usucă mai repede.

CoolSwitch - Tehnologia CoolSwitch utilizează un strat unic pe interiorul hainelor care are capacitatea de a disipa eficient căldura de pe piele. Datorită acestui tratament, vă veţi simţi confortabil chiar şi pe vreme caldă şi veţi rămâne activ mai mult timp.

Sistemul de umiditate - Tehnologia elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă, deoarece previne formarea de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

ArmourVent - Tehnologia ArmourVent utilizează panouri din plasă plasate strategic pentru o respirabilitate maximă într-un material uşor, elastic şi uscat rapid.

Compozitie si intretinere: 92% poliester, 8% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Pantaloni scurti si sort
Numar catalog: E2492, Producator: Under Armour