MENU

Under Armour Speedpocket Swyft 5 „Pantaloni scurţi de alergare pentru bărbaţi

  • Under Armour Speedpocket Swyft 5 „Pantaloni scurţi de alergare pentru bărbaţi
Numar catalog: E2047, Producator:

Under Armour

Pantaloni scurţi de alergare pentru bărbaţi într-o croială montată. Materialul uşor Microthread absoarbe transpiraţia, se usucă extrem de rapid şi vă oferă senzaţia de a purta un material natural.

Materialul utilizat îndepărtează umiditatea şi previne formarea de mirosuri. Panourile laterale de plasă cresc respirabilitatea şi ajută la disiparea eficientă a căldurii. Insertul interior cu plasă ajută la eliminarea eficientă a transpiraţiei. Pantaloni scurţi conţin elemente confecţionate dintr-un material extrem de reflectant pentru o pregătire sigură, chiar şi în condiţii de iluminare precare. Talie elastică cu cordon. Buzunar cu talie interioară.

Decupaj montat - perfect, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efectul compresiei.

Sistemul de umiditate - Tehnologia elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă, deoarece previne formarea de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Threadborne MICROTHREAD - Material unic MICROTHREAD din familia ThreadBorne. Materialul cu tehnologia Microthread folosită absoarbe perfect transpiraţia, se usucă mai repede, este respirabil, previne frecarea neplăcută a pielii, toate cu o uşurinţă incredibilă. Materialul MICROTHREAD ThreadBorne este realizat dintr-o fibră inovată, cu un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare, fără a utiliza elastomeri precum Elastan sau Lycra.

Compozitie si intretinere: 88% poliester, 12% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Pantaloni scurti si sort
Numar catalog: E2047, Producator: Under Armour