MENU

Cămaşă Polo Polo pentru bărbaţi

  • Cămaşă Polo Polo pentru bărbaţi
Numar catalog: E3402, Producator:

Under Armour

Transport gratuit

Cămaşă cu guler decupat pentru bărbaţi, confecţionată din microthread uşor, care absoarbe transpiraţia, se usucă extrem de repede şi vă oferă senzaţia de a purta un material natural.

Materialul utilizat elimină umezeala şi previne mirosurile.
Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Confortul maxim este asigurat de tehnologia folosită, croiala cu mâneci raglan asigură o mobilitate extremă.

Fixare cu două butoane.

Model de golf potrivit nu numai pentru braţ verde.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Threadborne MICROTHREAD - material unic MICROTHREAD din familia ThreadBorne. Tehnologia Microthread absoarbe perfect transpiraţia, se usucă mai repede, respiră, previne frecarea neplăcută a pielii şi toate cu o uşurinţă incredibilă. MICROTHREAD ThreadBorne este fabricat dintr-o fibră inovatoare, cu un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare, fără utilizarea unui elastomer precum Elastan sau Lycra.

Compozitie si intretinere: 100% poliester
524 lei
Compozitie si intretinere:
100% poliester
Alege varianta Circumferinta piept (A)
524 lei
Numar catalog: E3402, Producator: Under Armour