MENU

Sub tricou cu sfaturi sub armură tură guler polo

  • Sub tricou cu sfaturi sub armură tură guler polo
Numar catalog: E3405, Producator:

Under Armour

Tricou bărbătesc, cu un guler perfect, confecţionat dintr-un material microthread uşor, care absoarbe transpiraţia, se usucă extrem de repede şi vă dă senzaţia că purtaţi un material natural.

Materialul utilizat îndepărtează umiditatea şi previne formarea de mirosuri.
Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Confortul maxim este asigurat de tehnologiile utilizate, croiala cu mâneci raglan asigură o mobilitate extremă.

Fixare cu două butoane

Model de golf potrivit nu numai pentru braţ verde.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Potrivire completă, liberă pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Sistemul de umiditate - Tehnologia elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă, deoarece previne formarea de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabilă de purtat şi, nu în ultimul rând, îndepărtează umiditatea şi se usucă mai repede.

Threadborne MICROTHREAD - Material unic MICROTHREAD din familia ThreadBorne. Materialul cu tehnologia Microthread folosită absoarbe perfect transpiraţia, se usucă mai repede, este respirabil, previne frecarea neplăcută a pielii, toate cu o uşurinţă incredibilă. Materialul MICROTHREAD ThreadBorne este realizat dintr-o fibră inovată, cu un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare, fără a utiliza elastomeri precum Elastan sau Lycra.

Compozitie si intretinere: 100% Poliester
Produsul este vindut
Vezi altele Tricouri polo
Numar catalog: E3405, Producator: Under Armour