MENU

Tricou Under Armour Tour Tips Polo pentru bărbaţi cu guler

  • Tricou Under Armour Tour Tips Polo pentru bărbaţi cu guler
Numar catalog: E3403, Producator:

Under Armour

Transport gratuit

Tricou barbatesc cu guler in croiala lejera din material usor Microthread, care absoarbe transpiratia, se usuca extrem de rapid si iti ofera senzatia de a purta material natural.

Materialul folosit elimina umezeala si previne mirosurile.
Tehnologia 4-way stretch permite o mai mare mobilitate a articolelor de îmbrăcăminte în orice direcţie.

Confortul maxim este asigurat de tehnologiile folosite, croiala cu maneci raglan asigura mobilitate extrema.

Inchidere cu doi nasturi.

Un model de golf potrivit nu numai pentru partea verde.

Croială liberă - Croială liberă pentru un plus de confort. Croială completă, lejeră pentru o mai mare gamă de mişcare şi respirabilitate.

Sistem de transport al umidităţii - Tehnologie care elimină transpiraţia din corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi menţinându-te uscat şi confortabil.

Tehnologie Anti Miros - Păstrează prospeţimea mai mult timp, deoarece previne formarea microbilor care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologie de ţesătură cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabil de purtat şi, nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Threadborne MICROTHREAD - Material unic MICROTHREAD din familia ThreadBorne. Materialul cu tehnologie Microthread absoarbe perfect transpiraţia, se usucă mai repede, este respirabil, previne frecarea neplăcută a pielii şi toate acestea cu o lejeritate incredibilă. Materialul MICROTHREAD ThreadBorne este creat dintr-o fibră inovatoare cu un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare fără utilizarea unui elastomer precum Elastan sau Lycra.

Compozitie si intretinere: 100% Poliester
524 lei
Compozitie si intretinere:
100% Poliester
Alege varianta Circumferinta piept (A)
524 lei
Numar catalog: E3403, Producator: Under Armour