MENU

Tricou bărbătesc Under Armour Tech

  • Tricou bărbătesc Under Armour Tech
Numar catalog: E3960, Producator:

Under Armour

Tricoul cu mânecă lungă pentru bărbaţi, cu 1 fermoar tăiat liber, se usucă mai repede datorită materialului revoluţionar, foarte confortabil şi suprafaţa moale vă va oferi o senzaţie naturală.

Acest lucru este ajutat de tehnologia MTS, care susţine îndepărtarea umezelii de pe suprafaţa materialului.

Datorită tehnologiei anti-miros care previne dezvoltarea bacteriilor care cauzează mirosuri, veţi rămâne proaspăt mai mult timp.

Confortul maxim este asigurat de tehnologiile utilizate, croiul cu mâneci raglan asigură o mobilitate extremă.

Construcţie cu 1 fermoar care se termină cu un guler mai înalt.

Design simplu Under Armour.

Tăiere liberă - Tăiere gratuită pentru un plus de confort Se potriveşte complet, slăbit pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabilă de purtat şi, nu în ultimul rând, îndepărtează umezeala şi se usucă mai repede.

Sistem de transport al umezelii - Tehnologia elimină transpiraţia de pe corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă menţină uscat şi confortabil.

Tehnologie anti miros - Menţine prospeţimea mai lungă, deoarece previne formarea de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

UA Tech ™ - Ţesătură uşoară, cu un aspect ultra-moale, natural, pentru un confort de neegalat.

344 lei
Alege varianta Circumferinta piept (A)
344 lei
Numar catalog: E3960, Producator: Under Armour