SE TERMINA IN

MENU

Tricou cu bărbăţi cu mânecă lungă cu compresie UA HG

  • Tricou cu bărbăţi cu mânecă lungă cu compresie UA HG
Numar catalog: E1919, Producator:

Under Armour

Tricou cu bărbăţi cu mânecă lungă cu compresie din material HeatGear original este potrivit pentru toate activităţile sportive. Tehnologia şi cusăturile plate asigură confortul maxim. Această cămaşă de compresie este concepută pentru a deveni a doua ta piele. Panourile de ventilaţie din locaţii strategice ajută, de asemenea, la realizarea acestui lucru. Design distinctiv cu logo contrastant.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 84% poliester, 16% elastan
192 lei
Compozitie si intretinere:
84% poliester, 16% elastan
Alege varianta Circumferinta piept (A)
192 lei
Numar catalog: E1919, Producator: Under Armour