MENU

Sub Armură MK1 Grafic SS

  • Sub Armură MK1 Grafic SS
Numar catalog: E2091, Producator:

Under Armour

Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi în formă montată din material original HeatGear este potrivit pentru toate activităţile sportive.

Tehnologia MTS promovează eliminarea eficientă a umidităţii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede. Păstrează-ţi părul mai mult timp cu o tehnologie anti-miros care împiedică creşterea mirosului.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Panourile de plasă de pe spate şi umeri cresc respirabilitatea şi ajută la disiparea căldurii în mod eficient. Tuns umăr Raglan pentru un plus de confort.

Decupaj montat - închidere, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efect de compresie.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 100% poliester
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E2091, Producator: Under Armour