MENU

Tricou bărbătesc cu mânecă scurtă UA HG

  • Tricou bărbătesc cu mânecă scurtă UA HG
Numar catalog: E1913, Producator:

Under Armour

Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi, compresiv, din material HeatGear original, este potrivit pentru toate activităţile sportive. Tehnologia şi cusăturile plate asigură confortul maxim. Această cămaşă de compresie este concepută pentru a deveni a doua ta piele. Panourile de ventilaţie din locaţii strategice ajută, de asemenea, la realizarea acestui lucru.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Protecţie UPF - protecţie solară încorporată pentru pielea ta. Blochează radiaţiile UV-A şi UV-B.

Compozitie si intretinere: 84% poliester, 16% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E1913, Producator: Under Armour