MENU

Tricou bărbătesc sub armură CC Lockstheck Left HG

  • Tricou bărbătesc sub armură CC Lockstheck Left HG
Numar catalog: E2210, Producator:

Under Armour

Tricou cu mâneci scurte pentru bărbăţi, cu toc liber, este uscat mai rapid, dar foarte confortabil la atingere datorită bumbacului special tratat.

Tricoul este potrivit pentru activităţi sportive şi îmbrăcăminte casual. Design cu logo contrast şi semn Under Armour.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Bumbac încărcat® - După ani în care bumbacul a fost descris ca inamic, Under Armour a luat ceea ce a făcut mama natură şi l-a îmbunătăţit. Bumbacul încărcat oferă acelaşi confort ca şi bumbacul, dar se usucă mult mai repede şi lucrează cu corpul sportivului.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 57% bumbac, 38% poliester, 5% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E2210, Producator: Under Armour