MENU

Tricou bărbătesc sub armură MK1 SS EU SMU

  • Tricou bărbătesc sub armură MK1 SS EU SMU
Numar catalog: E3096, Producator:

Under Armour

Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi este confecţionat dintr-un material original Heatgear, potrivit pentru toate activităţile sportive.

Tehnologia MTS promovează eliminarea eficientă a umidităţii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede.

Tricoul este adaptat pentru o gamă maximă de mişcare şi datorită tehnologiei care previne creşterea bacteriilor, cauzând miros, rămâneţi mai mult timp proaspăt.

În construcţia din spate, se folosesc panouri de plasă care sunt plăcute la atingere, cresc respirabilitatea şi contribuie la disiparea eficientă a căldurii.

Aspect simplu, cu sigla Under Armour pe piept.

Decupaj montat - închidere, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efect de compresie.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 90% poliester, 10% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E3096, Producator: Under Armour