MENU

Tricou bărbătesc Udner Armor Run Tall Graphic SS

  • Tricou bărbătesc Udner Armor Run Tall Graphic SS
Numar catalog: E3141, Producator:

Under Armour

Tricou de alergare pentru bărbăţi cu mâneci scurte, în croială montată din microthread uşor care absoarbe transpiraţia, se usucă extrem de repede şi vă oferă senzaţia de a purta material natural.

Materialul folosit elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Tivul contur oferă o mai bună acoperire.

Decupaj montat - închidere, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efect de compresie.

Threadborne MICROTHREAD - material unic MICROTHREAD din familia ThreadBorne. Tehnologia Microthread absoarbe perfect transpiraţia, se usucă mai repede, respiră, previne frecarea neplăcută a pielii şi toate cu o uşurinţă incredibilă. MICROTHREAD ThreadBorne este fabricat dintr-o fibră inovatoare, cu un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare, fără utilizarea unui elastomer precum Elastan sau Lycra.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Compozitie si intretinere: 80% poliester, 20% Elasterell
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E3141, Producator: Under Armour