MENU

Tricou bărbătesc Under Armour Coolswitch Run S / S v2

  • Tricou bărbătesc Under Armour Coolswitch Run S / S v2
Numar catalog: E2672, Producator:

Under Armour

Tricou cu mânecă scurtă pentru bărbaţi, confecţionat dintr-un material foarte respirabil, cu tehnologie CoolSwitch - această tehnologie foloseşte un strat unic pe interiorul articolului de îmbrăcăminte, care are capacitatea de a îndepărta căldura de pe piele şi de a vă menţine răcoros chiar şi pe vreme caldă.

Materialul utilizat elimină umezeala, previne mirosurile şi oferă protecţie împotriva razelor solare. Design cu logo-ul Under Armour confecţionat dintr-un material extrem de reflectorizant pentru antrenament în condiţii de siguranţă, chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

Decupaj montat - închidere, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efect de compresie.

CoolSwitch - Tehnologia CoolSwitch utilizează un strat unic pe interiorul articolului de îmbrăcăminte care are capacitatea de a disipa eficient căldura de pe piele. Datorită acestei ajustări, vă veţi simţi răcoros chiar şi pe vreme caldă şi veţi rămâne activ mai mult timp.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Protecţie UPF - protecţie solară încorporată pentru pielea ta. Blochează radiaţiile UV-A şi UV-B.

Compozitie si intretinere: 100% poliester
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E2672, Producator: Under Armour