MENU

Tricou bărbătesc Under Armour Raid 2.0 SS Left Chest

  • Tricou bărbătesc Under Armour Raid 2.0 SS Left Chest
Numar catalog: E3936, Producator:

Under Armour

Tricoul bărbătesc într-o croială montată cu mâneci scurte este confecţionat din materialul original Heatgear, care este potrivit pentru toate activităţile sportive.

Tehnologia MTS sprijină îndepărtarea eficientă a umezelii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede.

Tricoul este adaptat pentru gama maximă de mişcări şi datorită tehnologiei care previne dezvoltarea bacteriilor, care provoacă mirosuri, veţi rămâne proaspăt mai mult timp.

Panourile din plasă sunt utilizate în construcţia spatelui, care sunt plăcute la atingere, cresc respirabilitatea şi ajută la disiparea eficientă a căldurii.

Aspect simplu cu sigla Under Armour pe piept.

Tăietură ajustată - confortabilă, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efectul compresiei.

Sistem de transport al umezelii - Tehnologia elimină transpiraţia de pe corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă menţină uscat şi confortabil.

Tehnologie anti miros - Menţine prospeţimea mai lungă, deoarece previne formarea de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabilă de purtat şi, nu în ultimul rând, îndepărtează umezeala şi se usucă mai repede.

Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E3936, Producator: Under Armour