MENU

Tricou funcţional pentru bărbaţi Under Armour Threadborne Seamless SS

  • Tricou funcţional pentru bărbaţi Under Armour Threadborne Seamless SS
Numar catalog: E2512, Producator:

Under Armour

Tricou cu mâneci scurte funcţional pentru bărbaţi, confecţionat dintr-un nou material Threadborne . Tricoul din categoria SEAMLESS a redus la minimum construcţia şi a tăiat optimizat cu panouri de ventilaţie amplasate strategic. Această cămaşă se adaptează mişcării dvs. fără utilizarea unui elastomer. Acest lucru îl face să se usuce rapid, uşor şi respirabil, foarte confortabil şi suprafaţa sa moale vă oferă o senzaţie naturală. Tricoul este potrivit pentru toate activităţile sportive. Un design atrăgător cu finisaj periat şi logo Under Armour.

Decupaj montat - închidere, fără efect de descărcare. Mai strâns pentru un aspect modern, fără efect de compresie.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

ArmourVent - Tehnologia ArmourVent utilizează panouri din plasă plasate strategic pentru o respirabilitate maximă într-un material uşor, elastic şi uscat rapid.

Compozitie si intretinere: 51% poliester, 49% nailon
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E2512, Producator: Under Armour