MENU

Tricou grafic cu plasă sub armură

  • Tricou grafic cu plasă sub armură
Numar catalog: E3041, Producator:

Under Armour

Tricou bărbătesc cu mânecă scurtă, în croi liber, din material microthread uşor, care absoarbe transpiraţia şi se usucă extrem de rapid.

Aceasta este ajutată de tehnologia MTS, care promovează eliminarea umidităţii pe suprafaţa materialului.

Materialul din două straturi din bumbac este foarte plăcut la atingere, iar construcţia cu suprapuneri de plasă oferă o respirabilitate şi mai mare.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Tivul contur oferă o mai bună acoperire.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Threadborne MICROTHREAD - material unic MICROTHREAD din familia ThreadBorne. Tehnologia Microthread absoarbe perfect transpiraţia, se usucă mai repede, respiră, previne frecarea neplăcută a pielii şi toate cu o uşurinţă incredibilă. MICROTHREAD ThreadBorne este fabricat dintr-o fibră inovatoare, cu un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare, fără utilizarea unui elastomer precum Elastan sau Lycra.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 66% Bumbac, 34% Elastarell
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E3041, Producator: Under Armour