MENU

Under Armor HG Supervent 2.0 SS

  • Under Armor HG Supervent 2.0 SS
Numar catalog: E2470, Producator:

Under Armour

Tricou cu bărbăţi cu mâneci scurte, compus din HeatGear autentic, vă menţine uscat în timpul tuturor activităţilor de antrenament.

Tehnologia CoolSwitch utilizează un strat unic pe interiorul articolului de îmbrăcăminte, care are capacitatea de a elimina eficient căldura de pe piele şi de a vă menţine răcoros chiar şi pe vreme caldă.

Materialul utilizat elimină umezeala şi previne mirosurile.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Panourile din plasă ArmourVent utilizate pe spate maximizează respirabilitatea. Confortul maxim este oferit de tehnologie şi cusăturile plate care împiedică frecarea şi abraziunea în timpul performanţei.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

CoolSwitch - Tehnologia CoolSwitch utilizează un strat unic pe interiorul articolului de îmbrăcăminte care are capacitatea de a disipa eficient căldura de pe piele. Datorită acestei ajustări, vă veţi simţi răcoros chiar şi pe vreme caldă şi veţi rămâne activ mai mult timp.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

ArmourVent - Tehnologia ArmourVent utilizează panouri din plasă plasate strategic pentru o respirabilitate maximă într-un material uşor, elastic şi uscat rapid.

Compozitie si intretinere: 92% poliester, 8% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Sport
Numar catalog: E2470, Producator: Under Armour