MENU

Vestă hibridă cu reacţie de armură

  • Vestă hibridă cu reacţie de armură
Numar catalog: E2032, Producator:

Under Armour

Vestă bărbătească cu fermoar care se potriveşte din colecţia de golf. Pentru confort şi comoditate maximă, izolaţia inteligentă ColdGear ® Reactor se adaptează oricărei activităţi.

Tehnologia UA Storm respinge apa de la suprafaţă fără a compromite respirabilitatea. Panourile laterale şi ale umerilor sunt confecţionate dintr-un material extrem de flexibil pentru o mobilitate mai bună. Design matlasat interesant, cu logo mic sub Armură.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Reactorul ColdGear - izolaţie inteligentă care se adaptează la nivelul dvs. de activitate, permiţându-vă să continuaţi antrenamentul pe vreme rece. Tehnologie pe întreaga categorie de la primele straturi la jachete. Este întotdeauna un material uşor şi respirabil, care se usucă rapid.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

Compozitie si intretinere: 100% poliester
Produsul este vindut
Vezi altele Veste
Numar catalog: E2032, Producator: Under Armour