MENU

Jacheta FZ pentru femei sub armură Storm Storm

  • Jacheta FZ pentru femei sub armură Storm Storm
Numar catalog: E1858, Producator:

Under Armour

Jacheta cu fermoar pentru bărbaţi, cu croială liberă, te menţine uscat chiar şi pe vreme rea, datorită tehnologiei Storm1 . Stratul interior moale oferă confort în timp ce vă menţine cald. Tehnologia MTS promovează eliminarea eficientă a umidităţii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede. Buzunare laterale. Design distinctiv sub armură.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

DWR - Tratament de material super-respirabil, hidrofug, care respinge ploaia şi zăpada pentru a vă menţine uscat mai mult.

Armor®Fleece - material care îmbunătăţeşte performanţa, înlocuind puloverele convenţionale vechi din bumbac. Surprinzător de uşor, dar te menţine perfect.

Compozitie si intretinere: 100% nailon
Produsul este vindut
Vezi altele Pentru cros
Numar catalog: E1858, Producator: Under Armour