MENU

Doamne sub armură Armură mijlocie Crossback

  • Doamne sub armură Armură mijlocie Crossback
Numar catalog: E2851, Producator:

Under Armour

Sutien sport pentru femei din material Under Armour HeatGear ®. Sutien extrem de plăcut peste cap, oferind suport mediu pentru toate activităţile cardio uşoare, cum ar fi pilates, învârtirea, fitness. Minimizează mişcarea sânului pentru confort maxim, întărirea cupei detaşabile.

Materialul acestui sutien este uşor, moale şi datorită elasticităţii sale deosebite, se adaptează corpului tău ca o a doua piele. Design distinctiv cu scris Under Armour pe tivul de jos. Ideal pentru marimea cupei AC.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
214 lei
Compozitie si intretinere:
87% poliester, 13% elastan
Alege varianta Circumferinta piept (A)
214 lei
Numar catalog: E2851, Producator: Under Armour