MENU

Doamne sub armură Armura mijlocului

  • Doamne sub armură Armura mijlocului
Numar catalog: E2107, Producator:

Under Armour

Sutien de compresie sport pentru femei din material Under Armour HeatGear® , care vă menţine uscat în timpul tuturor activităţilor de antrenament. Sutienul extrem de confortabil deasupra capului oferă suport mediu pentru toate activităţile cardio uşoare, cum ar fi Pilates, învârtirea, fitness. Minimizează mişcarea sânilor pentru un confort maxim.

Materialul este respirabil şi elimină perfect umiditatea, astfel încât să te simţi proaspăt şi uscat.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Materialul acestui sutien se adaptează corpului tău ca o a doua piele. Ideal pentru marimea cupei AC. O bandă largă atrăgătoare, cu un model jacquar plat.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
163 lei
Compozitie si intretinere:
87% poliester, 13% elastan
Alege varianta Circumferinta piept (A)
163 lei
Numar catalog: E2107, Producator: Under Armour