SE TERMINA IN

MENU

Femeie sub armură Necomplet Ombre

  • Femeie sub armură Necomplet Ombre
Numar catalog: E1959, Producator:

Under Armour

Construcţia sofisticată pentru sutien pentru femei oferă suport pentru activităţi sportive uşoare şi ţinute casual. Construcţia sutienului cu cupe armate (detaşabile) şi tiv larg este ideală pentru dimensiunile AC, materialul utilizat este respirabil, elimină perfect umiditatea departe de corp şi vă asigură confortul sportiv maxim. Design atrăgător de ochi, cu gradient de culoare şi inscripţionare pe tiv.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Compozitie si intretinere: 46% Nylon, 46% Poliester, 8% Elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Lenjerie intima, pijamale
Numar catalog: E1959, Producator: Under Armour