SE TERMINA IN

MENU

Sub Armor Arm Vopseaua Spaţială

  • Sub Armor Arm Vopseaua Spaţială
Numar catalog: E2376, Producator:

Under Armour

Sutien sport pentru femei din material Under Armour HeatGear ®. Sutien extrem de plăcut peste cap, oferind suport mediu pentru toate activităţile cardio uşoare, cum ar fi Pilates, învârtirea, fitness. Minimizează mişcarea sânilor pentru un confort maxim.

Materialul acestui sutien este uşor, moale şi datorită elasticităţii sale deosebite, se adaptează corpului tău ca o a doua piele.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie.

Materialul folosit elimină umiditatea şi datorită tehnologiei pentru a preveni creşterea bacteriilor, provocând miros, rămâi mai proaspăt mai mult timp. Ideal pentru marimea cupei AC.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 80% poliester, 20% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Lenjerie intima, pijamale
Numar catalog: E2376, Producator: Under Armour