MENU

Sutien de compresie pentru femei Under Armour Armor Mid Crossback Print

  • Sutien de compresie pentru femei Under Armour Armor Mid Crossback Print
Numar catalog: E2852, Producator:

Under Armour

Sutien de compresie pentru femei, realizat din materialul original HeatGear ®, care vă va menţine uscat în timpul tuturor activităţilor de antrenament. Sutien extrem de confortabil deasupra capului, oferă suport moderat pentru toate activităţile cardio uşoare, cum ar fi Pilates, spinning, fitness.

Tehnologia de întindere în 4 direcţii permite o mobilitate mai mare a articolului de îmbrăcăminte în orice direcţie. Tehnologia MTS sprijină îndepărtarea eficientă a umezelii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede. Soluţie nouă de tăiere cu o construcţie deschisă pe spate. Design sutien cu curele încrucişate. Căptuşeală detaşabilă a coşului. Inscripţie sub armură pe tivul inferior.

Compresie tăiată - „a doua piele” foarte strânsă, potrivită. Aceste produse se potrivesc confortabil, iar compresia întăreşte corpul şi vă accelerează timpul de recuperare.

Sistem de transport al umezelii - Tehnologia elimină transpiraţia de pe corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă menţină uscat şi confortabil.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabilă de purtat şi, nu în ultimul rând, îndepărtează umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
214 lei
Compozitie si intretinere:
87% poliester, 13% elastan
Alege varianta Circumferinta piept (A)
214 lei
Numar catalog: E2852, Producator: Under Armour