SE TERMINA IN

MENU

Sutien de compresie pentru femei Under Armour Armor Mid 'UA' Grafic

  • Sutien de compresie pentru femei Under Armour Armor Mid 'UA' Grafic
Numar catalog: E2627, Producator:

Under Armour

Sutienul cu compresie pentru femei confecţionat din material original HeatGear pentru un confort maxim în toate activităţile.

Materialul este respirabil şi elimină perfect umiditatea, astfel încât să te simţi proaspăt şi uscat.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. O bandă largă atrăgătoare, cu un model jacquar plat. Design distinctiv cu cuvintele Under Armour pe spate. Căptuşe de cupă detaşabile cu spate reglabil triunghiular.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 90% poliester, 10% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Lenjerie intima, pijamale
Numar catalog: E2627, Producator: Under Armour