MENU

Sutien de compresie pentru femei Under Armour Armor Sutien de buzunar Crossback

  • Sutien de compresie pentru femei Under Armour Armor Sutien de buzunar Crossback
Numar catalog: E2835, Producator:

Under Armour

Sutienul cu compresie pentru femei confecţionat din material original HeatGear pentru un confort maxim în toate activităţile.

Materialul este respirabil şi elimină perfect umiditatea, astfel încât să te simţi proaspăt şi uscat.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Sutien extrem de plăcut peste cap, oferind suport mediu pentru toate activităţile cardio uşoare, cum ar fi pilates, învârtirea, fitness. Design de sutien cu bretele încrucişate, tiv de fund mai larg şi căptuşeală de cupă detaşabilă. Buzunare în faţa sutienului pentru a stoca obiecte valoroase.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
272 lei
263 lei
-4%
Compozitie si intretinere:
87% poliester, 13% elastan
Alege varianta Circumferinta piept (A)
263 lei
272 lei -4%
Numar catalog: E2835, Producator: Under Armour