MENU

Sutien de compresie pentru femei Under Armour Bra Mid Crossback Print

  • Sutien de compresie pentru femei Under Armour Bra Mid Crossback Print
Numar catalog: E2110, Producator:

Under Armour

Sutienul cu compresie pentru femei confecţionat dintr-un material original HeatGear® care vă menţine uscat în timpul tuturor activităţilor de antrenament. Sutien extrem de plăcut peste cap, oferind suport mediu pentru toate activităţile cardio uşoare, cum ar fi Pilates, învârtirea, fitness.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Tehnologia MTS promovează eliminarea eficientă a umidităţii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede. Nou design cu construcţie deschisă pe spate. Design sutien cu bretele încrucişate. Căptuşeală pentru cupcake detaşabilă Sub semnul Armour pe tivul de jos.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc frumos, iar compresia va consolida corpul şi va accelera timpul de recuperare.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Lenjerie intima, pijamale
Numar catalog: E2110, Producator: Under Armour