MENU

Pantaloni scurţi de golf pentru femei Under Armour Links Short

  • Pantaloni scurţi de golf pentru femei Under Armour Links Short
Numar catalog: E1944, Producator:

Under Armour

Transport gratuit

Pantalonii scurţi de golf de damă cu un aspect clasic cu cinci buzunare sunt, de asemenea, potriviti pentru ţinute casual. Sunt fabricate din material ţesut fin, cu respirabilitate excelentă, absorbţie de umiditate şi prevenire a mirosurilor pentru a vă menţine confortabil pe tot parcursul jocului.

Materialul folosit si constructia pantalonilor scurti permit libertate maxima de miscare. Materialul plăcut cu tehnologia Storm vă va menţine cald şi uscat chiar şi pe vreme rea.

Croială liberă - Croială liberă pentru un plus de confort. Croială completă, lejeră pentru o mai mare gamă de mişcare şi respirabilitate.

4-Way Stretch - Tehnologie de ţesătură cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabil de purtat şi, nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistem de transport al umidităţii - Tehnologie care elimină transpiraţia din corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi menţinându-te uscat şi confortabil.

Storm Armour® - Îmbrăcămintea marcată astfel se caracterizează printr-o rezistenţă sporită la apă. Tehnologia de tratare a suprafeţei DWR (Durable Water Repellent) asigură că picăturile nu se înmoaie în material, ci se scurg de el. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea cu eticheta Storm este potrivită pentru orice vreme.

Compozitie si intretinere: 90% poliester, 10% elastan
540 lei
Compozitie si intretinere:
90% poliester, 10% elastan
Alege varianta Circumferinta talie (A)
540 lei
Numar catalog: E1944, Producator: Under Armour