MENU

Pantaloni scurți de golf pentru femei Under Armour Links Short

  • Pantaloni scurți de golf pentru femei Under Armour Links Short
Numar catalog: E1944, Producator:

Under Armour

Reduceri Transport gratuit

Pantalonii scurți de golf de damă cu un aspect clasic cu cinci buzunare sunt, de asemenea, potriviti pentru ținute casual. Sunt fabricate din material țesut fin, cu respirabilitate excelentă, absorbție de umiditate și prevenire a mirosurilor pentru a vă menține confortabil pe tot parcursul jocului.

Materialul folosit si constructia pantalonilor scurti permit libertate maxima de miscare. Materialul plăcut cu tehnologia Storm vă va menține cald și uscat chiar și pe vreme rea.

Croială liberă - Croială liberă pentru un plus de confort. Croială completă, lejeră pentru o mai mare gamă de mișcare și respirabilitate.

4-Way Stretch - Tehnologie de țesătură cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcții. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabil de purtat și, nu în ultimul rând, elimină umezeala și se usucă mai repede.

Sistem de transport al umidității - Tehnologie care elimină transpirația din corp, permițându-i să se usuce mai repede și menținându-te uscat și confortabil.

Storm Armour® - Îmbrăcămintea marcată astfel se caracterizează printr-o rezistență sporită la apă. Tehnologia de tratare a suprafeței DWR (Durable Water Repellent) asigură că picăturile nu se înmoaie în material, ci se scurg de el. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea cu eticheta Storm este potrivită pentru orice vreme.

Compozitie si intretinere: 90% poliester, 10% elastan
414 lei
Compozitie si intretinere:
90% poliester, 10% elastan
Alege varianta Circumferinta talie (A)
414 lei
Numar catalog: E1944, Producator: Under Armour