MENU

Pantaloni scurţi de golf pentru femei Under Armour Links Short

  • Pantaloni scurţi de golf pentru femei Under Armour Links Short
Numar catalog: E2329, Producator:

Under Armour

Transport gratuit

Pantaloni scurţi de golf pentru femei, cu un aspect clasic, cu cinci buzunare, sunt potriviţi şi pentru îmbrăcăminte casual. Fabricat dintr-un material ţesut moale, cu o excelentă respirabilitate, elimină umezeala şi împiedică mirosurile să rămână confortabile pe tot parcursul jocului.

Materialul şi construcţia pantalonilor scurţi permit mişcare maximă. Materialul confortabil cu tehnologia Storm vă menţine cald şi uscat chiar şi pe vreme rea.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

Compozitie si intretinere: 90% poliester, 10% elastan
510 lei
Compozitie si intretinere:
90% poliester, 10% elastan
Alege varianta Circumferinta talie (A)
510 lei
Numar catalog: E2329, Producator: Under Armour