MENU

Jambiere de alergare pentru femei Under Armour Fly By Printed Capri

  • Jambiere de alergare pentru femei Under Armour Fly By Printed Capri
Numar catalog: E2702, Producator:

Under Armour

Jambierele cu cap de compresie de alergare pentru femei realizate din material original HeatGear sunt potrivite pentru toate activităţile sportive. Tehnologiile utilizate elimină umiditatea şi previn mirosurile.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Tehnologiile utilizate şi cusăturile plate asigură confortul maxim. Elementele confecţionate din material puternic reflectorizant sunt utilizate pe jambiere pentru antrenament în condiţii de siguranţă, chiar şi în condiţii de iluminare slabă. Buzunar lateral impermeabil cu fermoar.

Tăiere de compresie - Ultra strânsă, potrivită „a doua piele”. Aceste produse se potrivesc confortabil şi compresia întăreşte corpul şi îţi grăbeşte timpul de recuperare.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu un amestec de elastan, care permite materialului să se întindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este confortabilă de purtat şi, nu în ultimul rând, îndepărtează umiditatea şi se usucă mai repede.

Sistemul de umiditate - Tehnologia elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă, deoarece previne formarea de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

Compozitie si intretinere: 87% poliester, 13% elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Pantaloni 3/4
Numar catalog: E2702, Producator: Under Armour