MENU

Femei sub armură Rezervă tăiată fără dungă

  • Femei sub armură Rezervă tăiată fără dungă
Numar catalog: E2059, Producator:

Under Armour

Vestă de damă, confecţionată dintr-un material extrem de moale, uşor şi aerisit pentru confortul întregii zile. Păstrează-ţi părul mai mult timp cu o tehnologie anti-miros care împiedică creşterea mirosului.

Tehnologia de întindere în 4 căi permite o mobilitate mai mare a îmbrăcămintei în orice direcţie. Panourile de plasă utilizate în designul din spate cresc respirabilitatea şi ajută la disiparea căldurii în mod eficient. Tivul conturat oferă o acoperire mai bună fără a părea mari şi voluminoase.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

4-Way Stretch - Tehnologia ţesăturilor cu amestec de elastan care permite materialului să se extindă în toate cele 4 direcţii. Datorită acestui fapt, îmbrăcămintea oferă o mobilitate mai bună, este plăcută de purtat şi nu în ultimul rând, elimină umezeala şi se usucă mai repede.

Compozitie si intretinere: 68% Nylon, 32% Elastan
Produsul este vindut
Vezi altele Fara maneci
Numar catalog: E2059, Producator: Under Armour