MENU

Rezervor de moda sub armură pentru femei

  • Rezervor de moda sub armură pentru femei
Numar catalog: E2056, Producator:

Under Armour

Vestă pentru femeie din piele, realizată dintr-un material Siro autentic, foarte elastic, fără elastomeri, extrem de uşoară şi respirabilă. Tehnologia MTS promovează eliminarea eficientă a umidităţii pe suprafaţa materialului şi astfel se usucă mai repede. Păstrează-ţi părul mai mult timp cu o tehnologie anti-miros care împiedică creşterea mirosului. Detaliile din spate ajută mobilitatea maximă. Panourile laterale asigură o mare respirabilitate. Tivul conturat oferă o acoperire mai bună fără a părea mari şi voluminoase.

Tăiat liber - tăietură gratuită pentru un plus de confort. Tăiere completă, liberă, pentru o gamă mai mare de mişcare şi aerisire.

Sistemul de umiditate - tehnologie care elimină transpiraţia departe de corp, permiţându-i să se usuce mai repede şi să vă păstreze uscat şi confortabil.

Tehnologia anti-miros - menţine prospeţimea mai lungă prin prevenirea formării de microbi care provoacă mirosuri neplăcute.

SIRO filetat - Materialul este conceput pentru a se adapta mişcării dvs. - un nivel ridicat de elasticitate şi recuperare fără a utiliza un elastomer precum Elastan. Îmbrăcămintea făcută din acest material este extrem de uşoară, uscată rapid, nu se lipeşte şi toate cu o senzaţie plăcută a materialului.

Compozitie si intretinere: 100% poliester
Produsul este vindut
Vezi altele Fara maneci
Numar catalog: E2056, Producator: Under Armour