MENU

Parfumul pentru femei Katy Perry

  • Parfumul pentru femei Katy Perry
Numar catalog: L4576, Producator:

Katy Perry

Parfum floral-lemnos pentru femei lansat în 2017 a renăscut

Reprezintă puritatea şi eleganţa combinate cu mirosul distinctiv al fiecăruia dintre noi.

Odată cu sosirea noului album al lui Witnnes, cântăreaţa Katy Perry îşi schimbă nu doar viziunea, ci şi stilul parfumului de intrare sub numele ei. De data aceasta ne trimite un mesaj, datorită căruia ar trebui să fim mândri, să fim noi înşine şi să ne începem ziua cu o minte deschisă. Acesta este noul ei parfum Katy Perry Indi.

Katy Perry Indi, un parfum musculos modern, cu o doză subtilă de dulceaţă, energie şi senzualitate, ascunde până la 11 tipuri de mosc. Musk este unul dintre ingredientele preferate ale cântăreţei. În această compoziţie, utilizarea de mosc este mai accentuată, iar aroma este mai matură şi mai matură. Este umplut cu elemente florale proaspete şi lemnoase orientale.

Parfumul este compus din ceai alb, prune şi bergamotă. În inimă există ciclamen, crin de vale şi extract de cedru alb. La bază puteţi mirosi chihlimbar, fasole tonka şi diferite tipuri de mosc.

Compoziţia parfumului:

Cap: ceai alb, prună, bergamotă
Inimă: ciclamen, crin de vale, extract de cedru alb
Baza: chihlimbar, fasole tonka, mosc, mosc alb, mosc negru, mosc egiptean, mosc islandez

Forma sticlei este minimalistă. Sticlă albă îngheţată, cu un inel de aur în jurul gâtului şi un logo negru pe corpul sticlei. apca în negru dominant cu un model din plastic este un ornament al acestui parfum nou.
  • 100 ml

Produsul este vindut
Vezi altele
Numar catalog: L4576, Producator: Katy Perry