MENU

Încălţăminte pentru femei sub armură Spikeless W PERFORMANCE SL

  • Încălţăminte pentru femei sub armură Spikeless W PERFORMANCE SL
Numar catalog: E2005, Producator:

Under Armour

Pantofi de golf pentru femei de la Under Armour. Talpa fără vârf vă oferă o senzaţie mai uşoară şi mai flexibilă pe teren. Datorită folosirii Clarino®, pantofii sunt uşori şi, spre deosebire de piele, mult mai puternici şi mai respirabili. Încălţămintea este rezistentă la apă datorită tehnologiei UA Storm. Această tehnologie respinge apa fără a pierde respirabilitatea. Încălţăminte cu căptuşeală din plută modelată EVA. Talpa TPU asigură o senzaţie plăcută la fiecare pas, care aderă perfect la suprafaţă, asigurând stabilitatea chiar şi pe un teren umed.

CLARINO® - Clarino este de 3 ori mai puternic decât pielea autentică, dar atinge doar 1/3 din greutatea sa. Este un material respirabil, cu o durabilitate şi rezistenţă mai mare. Obţine aceste proprietăţi deosebite, constând dintr-o ţesătură neţesută care conţine o fibră ultrafină care este impregnată cu poliuretan.

Talpă din spumă EVA - EVA este branşă concepută ergonomic, care copiază şi, prin urmare, aminteşte forma piciorului. Oferă confort şi asistenţă pentru toată ziua.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

Talpă TPU - Talpa TPU este rezistentă la ulei. Aderă perfect la suprafaţă asigurând siguranţa pe suprafeţele umede. TPU este materialul de ultimă generaţie, asigurând confort şi durabilitate maximă.

Produsul este vindut
Vezi altele Fitness
Numar catalog: E2005, Producator: Under Armour