MENU

Pantofi de golf pentru femei Spike Under Armour W TEMPO SPORT

  • Pantofi de golf pentru femei Spike Under Armour W TEMPO SPORT
Numar catalog: E2620, Producator:

Under Armour

Pantofi de golf Spike pentru femei sub armură. Acest pantof de golf este ideal pentru jucătorii care doresc să joace în pantofi mai fermi pentru o stabilitate mai mare pe teren atunci când trag. Pantofi de golf unici care oferă confort şi aduc toate avantajele de care are nevoie un jucător de golf pe teren. Încălţămintea este rezistentă la apă datorită tehnologiei UA Storm. Această tehnologie respinge apa fără a pierde respirabilitatea. Insert de EVA amovibil mulat. Datorită tehnologiei Spike (RRS®) recent dezvoltată, stabilitatea piciorului în timpul lansării este asigurată. Talpa TPU asigură o senzaţie plăcută la fiecare pas, care aderă perfect la suprafaţă, asigurând stabilitatea chiar şi pe un teren umed.

Talpă din spumă EVA - EVA este branşă concepută ergonomic, care copiază şi, prin urmare, aminteşte forma piciorului. Oferă confort şi asistenţă pentru toată ziua.

Rezistenţa de rotaţie Spike® - Sporurile sub armură ale producţiei proprii asigură rezistenţă de rotaţie în timpul basculării.

Storm Armor® - Acest tip de îmbrăcăminte se caracterizează printr-o repelenţă crescută a apei. Tehnologia de acoperire cu rezistenţă durată de apă (DWR) asigură că picăturile nu pătrund în material, ci se scurg. Acest lucru face ca îmbrăcămintea Storm să fie potrivită pentru toate condiţiile meteorologice.

Talpă TPU - Talpa TPU este rezistentă la ulei. Aderă perfect la suprafaţă asigurând siguranţa pe suprafeţele umede. TPU este materialul de ultimă generaţie, asigurând confort şi durabilitate maximă.

Produsul este vindut
Vezi altele Fitness
Numar catalog: E2620, Producator: Under Armour