MENU

Pantofi de alergare pentru femei Under Armour W SpeedForm Fortis 2

  • Pantofi de alergare pentru femei Under Armour W SpeedForm Fortis 2
Numar catalog: E2343, Producator:

Under Armour

Pantofi de alergare pentru femei din categoria RUN STRONG. Pantofi de alergare ușori, cu aspect modern, folosind tehnologia SpeedForm și Micro G, cu dublă densitate pentru o amortizare optimă. Acești pantofi sunt ușori, confortabili și vă asigură stabilitatea maximă. Partea superioară a pantofilor este confecționată din material tricotat pentru un confort sporit, fără cusături inutile. Construcția este, de asemenea, perfect respirabilă. Construcția perfectă și elastică a călcâiului asigură o stabilitate mai mare, fără a pierde flexibilitatea. Panourile din cauciuc rezistente în talpă sunt plasate strategic pentru o viață lungă.

Amortizare încărcată - Un strat unic de spumă care asigură returnarea energiei de la fiecare pas. La impact, nu numai că absoarbe impactul, dar absoarbe și energia pe care o folosește în timpul revenirii ulterioare.

Micro G® - O umplutură subțire, ușoară, foarte sensibilă de spumă vă va susține pasul lung și va transforma aterizările mușcate în lansări explozive.

SpeedForm - Tehnologie inovatoare de material cu dublă densitate pentru amortizare optimă și revenire a energiei în timpul rulării.

Produsul este vindut
Vezi altele Running
Numar catalog: E2343, Producator: Under Armour