MENU

Under Armour W Speedform Gemini 3 pantofi de alergare

  • Under Armour W Speedform Gemini 3 pantofi de alergare
Numar catalog: E2423, Producator:

Under Armour

Pantofi de alergare pentru femei din categoria RUN LONG cu pedală neutră. Pantofi de alergare cu design modern, cu elemente reflectorizante, design subtil cu sigla Under Armour şi panouri ale noului material Threadborne . Aceşti pantofi folosesc tehnologia SpeedForm pentru un confort maxim, reducând la minimum cusăturile. Talpă intermediară cu densitate dublă pentru o amortizare optimă. Aceşti pantofi sunt uşori, confortabili şi vă asigură stabilitatea maximă, fără a pierde flotabilitatea, datorită sistemului de sprijin intern al călcâielor. Construcţie foarte respirabilă cu panouri din plasă care vă aerizează efectiv piciorul. Panourile din cauciuc solid din talpă din faţă sunt incredibil de sensibile, iar panoul foarte abraziv de sub călcărie ajută la absorbţia contactului cu solul.

Micro G® - O captusire de spuma subtire, usoara, foarte sensibila va sprijini pasul lung si va transpune debarcările amortizate în lansari explozive.

SpeedForm - Tehnologie inovatoare de material cu dublă densitate pentru amortizare şi recuperare optimă a energiei în timpul rulării.

Produsul este vindut
Vezi altele Running
Numar catalog: E2423, Producator: Under Armour